Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bozsik torna (2005)

2005.04.03

 

                                                ÚJRA BOZSIK TORNA

 
 

2005.04.03.-án folytatódott a hagyományosan megrendezésre kerülő Bozsik torna, a tavaszi fordulóval. A gyerekek már nagyon, sőt izgatottan várták ezt a pillanatot, mikor is újra összemérhetik erejüket a szokásos ellenfelekkel. A több hónapos szabadtéri kihagyás után kíváncsiak voltak arra, hogy versenytársaik mennyit fejlődtek. Mi a téli időszakban sem tétlenkedtünk, ugyanis minden hét végén 2 órás edzést tartottunk a felcsúti teremben – reméljük, hogy ezt a következő téli időszakban már a saját termünkben tudjuk megtenni -.

 

A megnyitó után kezdetét vette a torna, melynek első mérkőzését – a már régóta mumusnak számító – Bicske csapatával játszottuk. Egy rendkívül küzdelmes mérkőzést láthattunk, ahol mindkét csapat tudta, hogy ez a torna legfontosabb mérkőzése. A mérkőzés képe alapján sejthető volt, hogy egy gól fog dönteni, amit sajnos nem mi rúgtunk, így a Bicske 1:0 arányban nyert.

A következő mérkőzésen ugyanilyen arányban nyertünk az Alcsút ellen (góllövő: Kovács Balázs), így a fiúknak egy kicsit már jobb kedve volt. Majd egy kis pihenő után következett az addig veretlen Felcsút csapata, akiken – edzőjük szavaival élve – „átgázoltunk”, Kovács Balázs mesterötösével, 5:0 arányban győztünk.

Utolsó mérkőzésként megadatott a visszavágás lehetősége, ugyanis az addigi egyetlen legyőzőnk ellen játszottunk visszavágót. Ugyanolyan jó meccset vívtak a csapatok, mint az elsőn, de a mérleg nyelve most felénk billent, 1:0 arányban nyertünk (góllövő: Kovács Balázs).      

 

Két oklevelet is sikerült elhoznunk: Kovács Balázs a „legjobb mezőnyjátékos”, Sátori Márió a „legjobb cselező” címet érdemelte ki.

Dicséret illeti a csapat többi tagját is: Pechinger Tamás, Iváncsik Viktor, Grósz Erik, Farkas Bence, Krammer László.

 

Ugyanilyen sikeresen vívta meg meccseit az U7 és az U11 korosztály is, az U7 az első, az U11 a második helyen végzett. Az U7 korosztályból Tóvári Márk, az U11 korosztályból Orbán Dániel kapott elismerő oklevelet.

 
Gratulálunk fiúk!!
 
 

Következő megmérettetés: április 17., Felcsút, Bozsik torna II.

 
 
 
Kovács Tibor

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.